Solna Lås & Säkerhet är det självklara valet för dig som behöver en auktoriserad låssmed och låstekniker i Solna med omnejd. Vi är en modern säkerhetsleverantör med över 70 års branscherfarenhet och vi hjälper dig med allt inom lås och nycklar, passersystem, dörrautomatiker, säkerhetsdörrar etc.

Vi utför även säkerhetsbesiktningar och skräddarsyr behovsanpassade säkerhetslösningar. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagare.

Solna Lås & Säkerhet har fokus fokus på följande områden:

  • Solna
  • Norra Djurgårdsstaden
  • Gärdet
  • Hjorthagen
  • Östermalm
  • Sundbyberg

Vad ska du förvänta dig av en låssmed i Stockholm?

Solna Lås & Säkerhet är en auktoriserad låssmed och säkerhetsleverantör i Stockholm. Det betyder att vi har de behörigheter och certifikat som krävs för att du som kund alltid ska känna dig trygg och säker. Vi är en certifierad servicestation för marknadens ledande leverantörer såsom ASSA, Dormakaba, Axema, Yale, iLOQ, RCO, Bewator med flera. Vi är auktoriserade av Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund och följer de kriterier som som ställs för medlemskap.

Vi utbildar våra anställda fortlöpande för att kunna erbjuda bästa service och marknadsledande expertkunskaper.

Vad kan en låssmed i Stockholm hjälpa dig med?

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom lås och säkerhet. Nedan presenterar vi några av de tjänster som vi kan erbjuda:

Kopiering och tillverkning av nycklar

I vår välutrustade säkerhetbutik finns de senaste datastyrda nyckelmaskinerna för att vi snabbt och säkert ska kunna hjälpa dig. Vi tillverkar de flesta nycklar på marknaden, allt från kopieringsskyddade nycklar som ingår i fastighetens låssystem till nycklar till gamla möbler och kistor som våra skickliga tekniker tillverkar för hand.

Prospektering och installation av lås- och passersystem

Vi hjälper givetvis till med prospektering av låsbyten och inbrottsskydd i era fastigheter och lämnar gärna förslag på totallösningar kring säkerhet och passagekontroll. Era behov står alltid i centrum men vi tar samtidigt hänsyn till krav från försäkringsbolag och lagstadgade regler kring brandskydd, utrymning och tillgänglighet.

Våra erfarna och välutbildade tekniker utför professionella installationer för att säkerställa såväl att din fastighet är väl skyddad men också framtida funktion och driftsäkerhet. För privatpersoner är en av de mest populära lösningarna det digitala låset Yale Doorman.

Service av lås

För att förlänga livslängden på dina lås och säkerhetsystem samt förhindra eventuella driftsproblem erbjuder vi serviceavtal. Då säkerställer vi att våra tekniker utför regelbunden översyn, service och funktionskontroll i era fastigheter.  

I vår säkerhetsbutik finns också alltid kompetenta tekniker för hjälp, service och rådgivning.

Som auktoriserad låssmed och säkerhetsleverantör kan vi erbjuda dig följande fördelar

Juridiskt kopieringsskyddade låssystem

Vi säljer låssystem med patenterade och numrerade nycklar som endast kan kopieras av oss som certifierad servicesstation och som endast lämnas ut till behörig person mot legitimation. Detta ger total nyckelkontroll och minimerar risken för otillåten nyckelkopiering.

Korrekt projektering

Vi kan skapa en lås- och säkerhetslösning som är anpassad efter din fastighets användning, risker och lagkrav. Du kan vara trygg med att våra system uppfyller försäkringsbolagens och brandskyddets krav.

Godkända lås

Vi erbjuder lås som är testade och godkända enligt gällande regelverk och standarder, vilket ger dig en hög nivå av säkerhet och trygghet.

Oavsett om du behöver hjälp med nyckelkopiering, prospektering eller service så kan du lita på vår expertis som auktoriserad låssmed i Stockholm. Kontakta oss för att få mer information eller för att boka en tid där vi går igenom dina behov.

Kontakta oss

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.