Passersystem

Passersystem

Fastighetsägare, bostadsrättföreningar och företag anlitar oss för totallösningar inom passersystem.

Solna Lås & Säkerhet installerar samt sköter drift och service på passersystem. Passersystem är en modernare ersättning till det klassiska, komplicerade låssystemet med nycklar. I ett passersystem använder du passerbrickor/tags, passerkort eller kod. Det är en trygg, hållbar och smidig lösning som sparar både tid och pengar men också ökar säkerheten och därmed tryggheten. Utöver att ge dig kontroll över när dörrar öppnas och av vem så är det också enkelt att spärra en bricka eller ett kort som kommit bort.

Oavsett om du vill låsa och säkra en enstaka dörr/entréport eller söker en heltäckande lösning med porttelefoni, digital tvättstugebokning och digitala informationstavlor så lönar det sig alltid att ta in en offert från oss. Våra system är flexibla och enkla att utveckla vilket ger lång livslängd. I miljöer där många människor finns i rörelse och man vill hålla obehöriga ute, som till exempel till ett kontor, flerfamiljshus och garage, passar våra passersystem perfekt.

Våra kunder finns främst i följande områden:

  • Solna
  • Sundbyberg
  • Östermalm
  • Gärdet
  • Hjorthagen
  • Norra Djurgårdsstaden
  • Lidingö

Porttelefoni

Porttelefoner ökar säkerheten i byggnader genom att kontrollera tillträde och underlätta för besökare. De används i bostads-, kontors- och industribyggnader och låter besökare välja mottagare från ett boenderegister, vanligtvis via en display. Enklare modeller har snabbvalsknappar eller separata namntavlor.

Systemen kan anslutas till enstaka dörrar eller flera i stora porttelefonsystem. Besökare kan behöva passera flera låsta dörrar, styrd från samma mottagningsenhet.

Vi anpassar porttelefonlösningar efter kundens behov, för olika byggnadstyper. Många system integreras med kodlås eller elektroniska passersystem, vilket möjliggör nyckelfri tillträde med kod eller nyckelbricka.

Kontakta oss om passersystem

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.